Verbouwing Autobedrijf Rovee Veenis voltooid

Na een ingrijpende verbouwing van de showroom heeft het pand een nieuwe en geheel eigentijdse uitstraling gekregen.
In het nieuwe gedeelte is sinds 1 januari een nieuw bedrijf gevestigd : Fysio Steps. Dit bedrijf is natuurlijk gelijk ABIN lid geworden. De verbouwing is vakkundig uitgevoerd door Bouwbedrijf Vrouwe , P. Boon Installatietechniek , Schildersbedrijf van Assema en InstalCenter VBK.

jan-veenisJan Veenis : “Het is eigenlijk een complete metamorfose! Niet alleen van buiten maar ook van binnen is het bedrijf flink aangepakt en is de nieuwe formule CARTEAM Automotive uitgerold , een toekomstgerichte formule in de automotive sector. Met dit servicepakket zijn we weer helemaal up to date. De verbouwing is mede mogelijk gemaakt door Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen, ter verbetering beeldkwaliteit Stadregio Amsterdam”.

 

 

Sjoerd VeeningsSjoerd Veenings van Fysio Steps : “Bij Fysio Steps bent u aan het juiste adres voor de behandeling van bewegingsklachten, sportmassage, corestability training, kinesiotaping (MTC), (sport)voedingsadviezen en sportverzorging. Wij werken voor alle zorgverzekeraars”